2019. december 3., kedd

A Vezér utcai Horoszkóp presszó sem láthatta a jövőjét

Kollázs:
A vezér utca 32. szám alatt régen a Horoszkóp presszó állt, mostanra viszont teljesen más köntöst kapott az épület. Állapotán meglátszik az idő vasfoga, sajnos elhanagolttá vált. Utolsó információ, hogy a Gázhálózat szerelő Kft. ad neki otthont 2014 óta, ám azóta friss információ a cégről sincs, sőt, a céget hirdető tábla is lekerült. Látszólag nem elhagyatott, de hogy mi van ott, az kérdéses. Lehet, hogy azóta lakóház lett belőle? Netán valami teljesen más?

Katona Béla képe a Horoszkóp presszóról:
A hely 2010-ben:

A hely 2013-ban:

A hely ma:
Pontos cím:
1144 Budapest, Vezér u. 32.

Térkép linkje

Bejegyzés az iTTiVoTT honlapján

2 megjegyzés:

  1. Szép napot. A baj az ezzel a bejegyzéssel, hogy nem állít valóságot. A ház amelyik a képeken szerepel egy vak ember háza volt, mielőtt a Horoszkóp bisztró épülete (mely az elején egy "U" alaku bejárattal rendelkező butik volt) mellette álló telek részére épült. Miután nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket azután lett horoszkóp belóle. És amikor a sarki épóletet 2003-ban eladták -amelyik több tulajdonos váltást is megélt-, auztán építették oda azt a térsasházat, ami miatt a bisztró épületét is lebontották.

    VálaszTörlés
  2. sajnos képet nem tudtam mellékelni, pedig próbáltam, a szemben lévő épületben nőttem fel, és készült fotó is a környékről.

    VálaszTörlés