2010. október 18., hétfő

VI. kerület, Hunyadi tér 07.

Mátra Kincse

Ma is Mátra Kincse Bisztró-Borozó néven üzemel - bár erről az utcán sétálókat semmilyen felirat nem tájékoztatja, és a helyiek sincsenek tisztában a hely nevével, ahogy az a körbekérdezésemből kiderült. Az italok mellé egyszerűbb ételeket is felszolgálnak. A nem túl ízléses festéssel díszített utcafronttal együtt a belső teret is felújították, modern berendezést kapott.

Kalota Béla fotója:
Az általam készített fénykép (2010.10.14.)


További képek:


(2010.10.14.)

Térkép:



iTTiVOTT 06. nagyobb térképen való megjelenítése

4 megjegyzés:

  1. Sajnos a Mátra pince borozó egyenlőre zárva,mivel per alatt van közel egy éve.2010 februárjában,hozzá nem értő ember kezébe került aki a jól menő kis kocsmát pillanatok alatt tönkretette.Sokak törzshelye volt 10-15 évig.Kár érte,mert olcsó áraival sokan kedveltük.Bizunk az igazság szolgáltatásban,és reméljük a tulajdonos vissza kapja az üzletét,amit újból bérbe ad hozzá értő embereknek.

    VálaszTörlés
  2. :-( kívánjuk, hogy így legyen

    VálaszTörlés
  3. Sikerült a felszámolás a cég ellen,illetőleg a bérlő ellen,aki nem hajlandó az üzletből kimenni annak ellenére sem,hogy közel egy éve semmit sem fizet a tulajdonosnak.Sajnos a törvény szerint ezidáig nem lehetett kirakni,csak érvényes birósági határozattal.Minden tulaj jól nézze meg kinek adja bérbe az üzletét,csak azt javaslom.

    VálaszTörlés
  4. Nyitás 2011.09.közepén

    VálaszTörlés